polecamy
sklep
marki
przepisy
o nas
blog
0
wszystko
produkty
przepisy
blog
polecamy
sklep
marki
przepisy
o nas
blog
wszystko
produkty
przepisy
blog
danie
dania główne
kanapki
makarony
przekąski
przystawki
sałatki
zupy
składnik
anchois
dorsz
homar
inne
makrela
małże Wenus
omułki
sardynki
tuńczyk
źródło
La Belle-Iloise
Santiago
konserwa.pl
»200 Best Canned Fish & Seafood Recipes«
»A nova cozinha de Renato Costa«
»Burnt Toast and Other Disasters«
»Cooking With Tinned Fish«
»Cuisines of Portuguese Encounters«
»Easy Breakfast & Brunch«
»Jayaflava«
»Kipi kasza«
»Original Flava«
»Sol & Pesca«
»The New Nordic«
»Thon En Boîte«
tag
łatwe
czas
5
10
15
20
21-30
31-45
46-60
61+
?
składników
3
7
17
najnowsze
popularne
nazwa A→Z
nazwa Z→A
Curry z makrelą
Zamiast makreli można użyć sardynek.
Gulasz z fasoli
Przepis popularny na wyspach Świętego Tomasza i Książęcej.
Sałatka z tuńczykiem i awokado
Przepis popularny na Wyspach Zielonego Przylądka i w Gwinei Bissau.
Ryż z tuńczykiem
Przepis popularny na Wyspach Zielonego Przylądka.
Ciastko z diabłem
»Diabeł« w tej przekąsce to ostra papryka użyta w nadzieniu.
Makaron z sardynkami i migdałami
Wariacja na temat sycylijskiej klasyki.
Sandwicz z tuńczykiem
Doskonałe połączenie tuńczyka z chrupiącą papryką i sałatą, z dodatkiem majonezu, parmezanu i bazylii wzbogacających smak.
Frittaty z dorsza
Na Jamajce danie nazywane jest »stamp and go« i jest jedzone rano.
Makrela duszona
»Mackerel rundown« to tradycyjne danie karaibskie.
Makrela gotowana
Na Jamajce danie jest nazywane »ghetto steak«.
Ramen z tuńczykiem
Ramen to danie kuchni japońskiej, składające się z makaronu, bulionu i innych składników.
Zupa tajska z dorszem
Dorsz jest dobrą alternatywą dla kurczaka w klasycznych przepisach.
Placuszki z tuńczykiem i fasolą
Lekka i łatwa w przygotowaniu przekąska.
Kajzerki z tuńczykiem i parmezanem
Sposób wypieku i charakterystyczny kształt kajzerki został opracowany przez piekarzy wiedeńskich.
Toskańskie sandwicze
Klasyczne toskańskie składniki.
Pastilla z tuńczykiem
Pastilla (bastela) to tradycyjne danie kuchni marokańskiej.
Tarta z tuńczykiem, pomidorami i bazylią
Tarta to rodzaj wypieku, składającego się z ciasta kruchego, drożdżowego lub francuskiego oraz nadzienia.
Empanady z tuńczykiem i oliwkami
Empanada to rodzaj nadziewanego rogalika / pierożka.
Spaghetti alle vongole
Klasyka kuchni neapolitańskiej.
Ciasto francuskie St-Georges
Ciasto francuskie znane było już w średniowieczu.
1
2
3
4
5
6
Regulamin
Polityka prywatności
zakupy
bez zakładania konta
dostawa
powyżej
300,- gratis
bezpieczne płatności
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług.
Zaawansowane
Zgadzam się