Pasta harmonijnie łączy intensywny aromat skorpeny z delikatnością morszczuka. Dodatkowo smak został zrównoważony dodatkiem pomidorów i wina. Kremowa konsystencja,...
Brakuje tylko śpiewu cykad, aby dopełnić degustacji!
Filety z tuńczyka w pikantnym sosie to połączenie wyselekcjonowanego tuńczyka z soczystymi pomidorami i ostrą papryką.
Dorodne kawałki papryki, całe ziarna fasoli oraz kumin i przyprawy: ta kolorowa pasta ma delikatnie pikantne nuty.
Brzuszek (hiszp. ventresca, jap. toro) to niezwykle delikatna w smaku i bardzo ceniona część tuńczyka.
Słodycz szparagów tworzy ładny kontrast z lekką ostrością sera.
Rozpal swoje kubki smakowe pikantną pastą z ośmiornicy. Soczysty smak morza spotyka się z ognistą nutą przypraw, tworząc intensywną kompozycję dla odważnych...
Odkryj sekret hiszpańskiej kuchni. Ośmiornica, pomidory i cebula tworzą harmonijną kompozycję smaków. Delikatnie przyprawiona i otulona olejem słonecznikowym,...
Rillettes (wym. ri-lets, fr. ri-jet) to smarowidła mięsne podobne do pasztetu. Używa się ich do smarowania chleba lub tostów, podaje się je w temperaturze...