Sardynki łowi się o różnych porach roku, ale te złowione we wrześniu są najlepszej jakości. Gotuje się na parze i umieszcza w puszkach wraz z dodatkami.
Omułki są umieszczane w unikalnej marynacie z całkowicie naturalnych składników.
Pitomaïl to skrót od francuskich nazw: piment, tomate i aïl, czyli: papryka, pomidor, czosnek.
Soczewica czarna, zwana belugą, jest bogata w białko, błonnik i kwas foliowy. Ma niskim indeks glikemiczny, dlatego polecana jest osobom, które muszą dbać...
Brzuszek (hiszp. ventresca, jap. toro) to niezwykle delikatna w smaku i bardzo ceniona część tuńczyka.
Makrela zanurzona w delikatnej oliwie, która nie tylko podkreśla jej naturalny smak, ale także dodaje kremowej konsystencji.
Odkryj sekret hiszpańskiej kuchni. Ośmiornica, pomidory i cebula tworzą harmonijną kompozycję smaków. Delikatnie przyprawiona i otulona olejem słonecznikowym,...