Sardynki, makrela i tuńczyk zanurzone w oliwie z piklami i papryką chili tworzą kulinarną mozaikę zróżnicowanych tekstur i smaków.
Pozwól sobie na kulinarne macki przyjemności! Smaki ośmiornicy muśnięte nutą czosnku i otulone sekretną mieszanką przypraw, tworzą symfonię smaków godną...
Doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju sałatek, idealnie sprawdzi się też na kanapkach czy w daniach z makaronu.
Biarritz, Guéthary czy Saint-Jean-de-Luz? Ucieczka do Kraju Basków na przerwę poza sezonem z pyszną zupą z tuńczyka, stworzoną specjalnie na cześć tego...
Soczewica czarna, zwana belugą, jest bogata w białko, błonnik i kwas foliowy. Ma niskim indeks glikemiczny, dlatego polecana jest osobom, które muszą dbać...
Witamy w smakach tażin: marokańskiej tradycji kulinarnej.
Bogata paleta smaków i kolorów inspirowana kuchnią włoską.
Filety z tuńczyka w pikantnym sosie to połączenie wyselekcjonowanego tuńczyka z soczystymi pomidorami i ostrą papryką.
Kalmary nadziewane są własnymi mackami podczas delikatnego i rzemieślniczego procesu: pojedynczo czyści się je ręcznie i dodaje oliwę.
Rillettes (wym. ri-lets, fr. ri-jet) to smarowidła mięsne podobne do pasztetu. Używa się ich do smarowania chleba lub tostów, podaje się je w temperaturze...