Dorodne kawałki papryki, całe ziarna fasoli oraz kumin i przyprawy: ta kolorowa pasta ma delikatnie pikantne nuty.
Teryna to pasztet mięsny, rybny lub warzywny pieczony w bemarze.
Receptura wielokrotnie sprawdzona, wyrafinowana i o wyjątkowym charakterze.
Doskonała równowaga między intensywnością kaparów a owocowością konfitowanych pomidorów.
Doskonałe połączenie makreli z najwyższej jakości oliwą ekstra z pierwszego tłoczenia, która nadaje jej wyjątkową głębię smaku. Soczyste pomidory, ocet,...
Rillettes (wym. ri-lets, fr. ri-jet) to smarowidła mięsne podobne do pasztetu. Są produkowane z różnych rodzajów mięs i ryb.
Pasta z tuńczyka łączy w sobie najwyższej jakości oliwę ekstra z pierwszego tłoczenia z delikatnym tuńczykiem, tworząc harmonijną i aromatyczną kompozycję....
Kulinarne trio, które tańczy na języku! Delikatny tuńczyk flirtuje z pikantną musztardą, podczas gdy miód łagodzi ich romans swoją słodyczą. To nie tylko...
Pasta z sardynek to kwintesencja portugalskich smaków zamknięta w puszce. Starannie wyselekcjonowane ryby z krystalicznie czystych wód Atlantyku, zostały...
Rozpal swoje kubki smakowe pikantną pastą z ośmiornicy. Soczysty smak morza spotyka się z ognistą nutą przypraw, tworząc intensywną kompozycję dla odważnych...
Pikantna pasta z omułków łączy delikatność owoców morza z nutą ostrości, tworząc idealną przekąskę dla miłośników wyrazistych smaków. Doskonała do smarowania...