Niepowtarzalne smaki, które wprowadzają w dobry nastrój.
Aby uzyskać smacznego i łagodnego tuńczyka, najpierw długo gotuje się go w całości w krótkim bulionie. Następnie jest ręcznie obrabiany, by uzyskać tylko najlepsze fragmenty. Na koniec jest przekształcany w mus i łączony z posiekanymi liśćmi bazylii.
Kategoria: przetwory / pasty.
Nazwa oryginalna: Mousse de thon blanc au basilic.
Masa netto: 60g.
Marka: La Belle-Iloise (Francja).
Skład: Tuńczyk biały (43%) [ryba], woda, śmietana (mleko), olej słonecznikowy, żółtko jaja, oliwa extra virgin, ekstrakt z tuńczyka, bazylia (1,5%), koncentrat pomidorowy, skrobia z manioku, ekstrakt drożdżowy, sól, cukier, algi, przyprawy.
Po otwarciu: Rozsmarować na pieczywie.
Info: do kanapek / do tostów
Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, antyzbrylaczy, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, pestek, tłuszczów trans, orzechów i siarczynów.
Dieta: Wysoka zawartość białka, niska zawartość cukrów.
Najlepiej spożyć przed: 2028-05-27. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.
Połów: R23303.
EAN / SKU: 3660088100442 / S44.
| WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100g) |
|
|---|---|
| Wartość energetyczna |
838kj / 202kcal |
| Tłuszcz | 15g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
3,6g |
| Węglowodany | 1,9g |
| w tym cukry | 0,9g |
| Białko | 14g |
| Sól | 0,87g |
Brak jeszcze opinii o tym produkcie. Opinie można dodawać po zalogowaniu albo bezpośrednio po złożeniu zamówienia.