Krem sardynkowy z whisky 60g

Firma La Belle-Iloise wprowadziła na rynek swój pierwszy krem sardynkowy z whisky roku 1968.

Po usmażeniu sardynek usuwa się z nich ości i skórę, zachowując tylko mięso o delikatnej konsystencji i autentycznym smaku ryb po czym łączy się je z whisky. Do spożycia po prostu na tostach.


Kategoria: przetwory / pasty.

Nazwa oryginalna: Crème de sardine au whisky.

Masa netto: 60g.

Marka: La Belle-Iloise (Francja).

Skład: Mięso z sardynek (53%) [ryba], oliwa extra virgin, masło (mleko), koncentrat pomidorowy, whisky (2%), woda, ekstrakt z cytryny, przyprawy, sól.

Po otwarciu: Rozsmarować na pieczywie.

Info: do kanapek / do tostów

Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, antyzbrylaczy, cukru, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, pestek, jaj, tłuszczów trans, drożdży, orzechów i siarczynów.

Dieta: Źródło białka, niska zawartość cukrów.

Najlepiej spożyć przed: 2027-10-26. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.

EAN / SKU: 3660088100251 / S25.

WARTOŚCI
ODŻYWCZE (NA 100g)
Wartość
energetyczna
1795kj /
435kcal
Tłuszcz 41g
w tym kwasy
tłuszczowe
nasycone
12g
Węglowodany 1g
w tym cukry 0,6g
Białko 13g
Sól 0,99g

CENA: 16,00 - 10% = 14,40
Sprawdź dostępność...

Opinie

Brak jeszcze opinii o tym produkcie. Opinie można dodawać po zalogowaniu albo bezpośrednio po złożeniu zamówienia.


Regulamin
Polityka prywatności
  zakupy bez zakładania konta  
  dostawa powyżej 300,- gratis  
  bezpieczne płatności
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług.