Receptura wielokrotnie sprawdzona, wyrafinowana i o wyjątkowym charakterze.
Lekka konsystencja musu uwydatnia jego delikatność, a dodatek koniaku podkreśla smak skorupiaka. Aperitif wprawiający kubki smakowe w zachwyt, doznanie, które docenią wszyscy smakosze.
Kategoria: przetwory / pasty.
Nazwa oryginalna: Mousse de homard au cognac.
Masa netto: 60g.
Marka: La Belle-Iloise (Francja).
Skład: Homar (27%), ryby, woda, żółtko jaja, olej słonecznikowy, krewetki, oliwa extra virgin, marchew, śmietana (mleko), skrobia z manioku, koncentrat pomidorowy, koniak (1,5%), ekstrakt drożdżowy, ocet, zagęszczacz: mąka guar, składniki aromatyczne, sól, przyprawy.
Po otwarciu: Rozsmarować na pieczywie.
Info: do kanapek / do tostów
Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, glutenu, oleju palmowego, soi, pszenicy, pestek, orzechów i siarczynów.
Dieta: źródło białka.
Najlepiej spożyć przed: 2026-06-23. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.
EAN / SKU / CN: 3660088138711 / S791 / 16053090.
Wersje: masa netto 130g
WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100g) |
|
---|---|
Wartość energetyczna |
771kj / 186kcal |
Tłuszcz | 14,8g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2,66g |
Węglowodany | 4g |
w tym cukry | 0,5g |
Białko | 9g |
Sól | 1,5g |