Receptura wielokrotnie sprawdzona, wyrafinowana i o wyjątkowym charakterze.
Lekka konsystencja musu uwydatnia jego delikatność, a dodatek koniaku podkreśla smak skorupiaka. Aperitif wprawiający kubki smakowe w zachwyt, doznanie, które docenią wszyscy smakosze.
Kategoria: przetwory / pasty.
Nazwa oryginalna: Mousse de homard au cognac.
Masa netto: 60g.
Marka: La Belle-Iloise (Francja).
Skład: Homar (30%), ryby, woda, olej rzepakowy, bataty, żółtko jaja, skrobia ziemniaczana, śmietana (mleko), koncentrat pomidorowy, koniak (1,8%), koncentrat z homara (1,3%), sól, czosnek, białko jaja, ekstrakt drożdżowy, sproszkowane jabłko, pieprz.
Po otwarciu: Rozsmarować na pieczywie.
Info: do kanapek / do tostów
Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, antyzbrylaczy, cukru, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, pestek, tłuszczów trans, orzechów i siarczynów.
Dieta: Źródło białka, niska zawartość cukrów.
Najlepiej spożyć przed: 2028-06-18. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.
Połów: R23402.
EAN / SKU: 3660088138711 / S791.
Wersje: masa netto 130g
| WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100g) |
|
|---|---|
| Wartość energetyczna |
764kj / 184kcal |
| Tłuszcz | 15g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2g |
| Węglowodany | 4,4g |
| w tym cukry | 0,9g |
| Białko | 8g |
| Sól | 1,4g |
Brak jeszcze opinii o tym produkcie. Opinie można dodawać po zalogowaniu albo bezpośrednio po złożeniu zamówienia.