Ta receptura to znacznie więcej niż zwykła makrela z pomidorami, tu chodzi o prawdziwy, smakowity sos.
Małe makrele (cavalinhas), starannie zakonserwowane w mieszance wody, pomidorów i oliwy z oliwek, oferują zrównoważony smak podkreślający naturalne...
Piri-piri to odmiana papryki chili. Używane są nazwy piri-piri, pili-pili, peri-peri lub peli-peli.
Makrela zanurzona w delikatnej oliwie, która nie tylko podkreśla jej naturalny smak, ale także dodaje kremowej konsystencji.
Prosty skład to sekret wyjątkowego smaku. Soczysta makrela w połączeniu z szlachetną oliwą tworzą harmonię, która zadowoli nawet najbardziej wymagające...
Makrela spotyka się z egzotyczną nutą curry oraz pikantnym akcentem papryki Malagueta.
Filety makreli o bogartym smaku, pomidory wnoszące naturalną słodycz i świeżość, olej słonecznikowy dodający potrawie gładkiej konsystencji oraz delikatnego,...