Kawałki pomidorów, cebuli, zioła prowansalskie, odrobina czosnku i oliwa.
Piri-piri to odmiana papryki chili. Używane są nazwy piri-piri, pili-pili, peri-peri lub peli-peli.
Smaczne, konfitowane i delikatne danie ze słodkim aromatem wysp.
Kawałki pomidorów, cebuli, zioła prowansalskie, odrobina czosnku i oliwa.
Lekki i świeży przepis, składniki mówią same za siebie.
Małe makrele (cavalinhas), starannie zakonserwowane w mieszance wody, pomidorów i oliwy z oliwek, oferują zrównoważony smak podkreślający naturalne...
Pikantne małe makrele (cavalinhas) w oliwie z dodatkiem piri-piri to wyrazista propozycja dla miłośników intensywnych smaków. Połączenie soczystej...
Prosty skład to sekret wyjątkowego smaku. Soczysta makrela w połączeniu z szlachetną oliwą tworzą harmonię, która zadowoli nawet najbardziej wymagające...
Makrela spotyka się z egzotyczną nutą curry oraz pikantnym akcentem papryki Malagueta.