Makrela pokruszona na sposób Escartefigue 160g 


Ryby
Makrela


Kawałki pomidorów, cebuli, zioła prowansalskie, odrobina czosnku i oliwa.


Makrela z piri-piri w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia bio 120g 


Ryby
Makrela


Piri-piri to odmiana papryki chili. Używane są nazwy piri-piri, pili-pili, peri-peri lub peli-peli.


Makrela pokruszona z rajskimi nasionami 160g 


Ryby
Makrela


Smaczne, konfitowane i delikatne danie ze słodkim aromatem wysp.


Makrela pokruszona na sposób Escartefigue 80g 


Ryby
Makrela


Kawałki pomidorów, cebuli, zioła prowansalskie, odrobina czosnku i oliwa.


Filety z makreli z nutą cytrynowej bergamotki 118g 


Ryby
Makrela


Lekki i świeży przepis, składniki mówią same za siebie.


Makrele małe z pomidorami w oliwie 120g 


Ryby
Makrela


Małe makrele (cavalinhas), starannie zakonserwowane w mieszance wody, pomidorów i oliwy z oliwek, oferują zrównoważony smak podkreślający naturalne...


Makrele małe pikantne w oliwie 120g 


Ryby
Makrela


Pikantne małe makrele (cavalinhas) w oliwie z dodatkiem piri-piri to wyrazista propozycja dla miłośników intensywnych smaków. Połączenie soczystej...


Makrele małe w oliwie 120g 


Ryby
Makrela


Prosty skład to sekret wyjątkowego smaku. Soczysta makrela w połączeniu z szlachetną oliwą tworzą harmonię, która zadowoli nawet najbardziej wymagające...


Filety z makreli w curry i w papryce Malagueta 120g 


Ryby
Makrela


Makrela spotyka się z egzotyczną nutą curry oraz pikantnym akcentem papryki Malagueta.


Filety z makreli w oliwie 120g


Ryby
Makrela
Miss Can

Filety z makreli w oliwie

Morska elegancja makreli doskonale komponuje się z subtelnością oliwy.


24,00

Filety z makreli z nutą cytrynowej bergamotki 176g


Ryby
Makrela
La Belle-Iloise

Filety z makreli z nutą cytrynowej bergamotki

Lekki i świeży przepis, składniki mówią same za siebie.


27,00
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług. Kontynuując, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.