Doświadczenie i wyczucie smaku, to dwa elementy, które wpłynęły na sukces tej receptury.
Przygotowywana zgodnie z tradycyjnymi metodami stosowanymi w La Belle-Iloise, świeża makrela jest gotowana w krótkim bulionie, zalana marynatą z białego wina i 9 aromatycznych przypraw, a następnie ręcznie zamknięta w puszce.
Kategoria: ryby / makrela.
Masa netto: 118g.
Marka: La Belle-Iloise (Francja).
Skład: Filety z makreli (67%), ocet, woda, aromaty (8,1%) (cytryna, cebula, marchew, ogórek, kapary), wino (siarczyny) (4,6%), ocet z białego wina (siarczyny), przyprawy.
Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia.
Nie zawiera: GMO, barwników, glutenu, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, pestek, jaj, drożdży i orzechów.
Zawiera witaminy: B12 (kobalaminę) i D.
Zawiera minerały: Cynk, magnez, potas i selen.
Dieta: Wysoka zawartość białka.
Najlepiej spożyć przed: 2027-02-13. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.
EAN / SKU / CN: 3660088100282 / S28 / 16041511.
Wersje: masa netto 176g
Przepisy: Amuse-bouche z makreli , Quiche z makrelą Rillettes z makreli w białym winie , Kopułki z makreli i cukinii z sosem rouille , .
WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100g) |
|
---|---|
Wartość energetyczna |
633kj / 152kcal |
Tłuszcz | 10,1g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2,4g |
Węglowodany | 0,5g |
w tym cukry | 0,4g |
Białko | 15g |
Sól | 0,5g |