Doświadczenie i wyczucie smaku, to dwa elementy, które wpłynęły na sukces tej receptury.
Przygotowywana zgodnie z tradycyjnymi metodami stosowanymi w La Belle-Iloise, świeża makrela jest gotowana w krótkim bulionie, zalana marynatą z białego wina i 9 aromatycznych przypraw, a następnie ręcznie zamknięta w puszce.
Kategoria: ryby / makrela.
Masa netto: 176g.
Marka: La Belle-Iloise (Francja).
Skład: Filety z makreli (69%) [ryba], ocet, woda, aromaty (5,4%) (cytryna, cebula, marchew, ogórek, kapary), wino (4,7%) [siarczyny], ocet z białego wina [siarczyny], przyprawy.
Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia.
Nie zawiera: GMO, barwników, glutenu, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, pestek, jaj, drożdży i orzechów.
Zawiera witaminy: B12 (kobalaminę) i D.
Zawiera minerały: Cynk, magnez, potas i selen.
Dieta: Wysoka zawartość białka.
Najlepiej spożyć przed: 2027-02-16. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.
EAN / SKU / CN: 3660088100350 / S35 / 16041511.
Wersje: masa netto 118g
Przepisy: Amuse-bouche z makreli , Quiche z makrelą Rillettes z makreli w białym winie , Kopułki z makreli i cukinii z sosem rouille , .
WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100g) |
|
---|---|
Wartość energetyczna |
726kj / 175kcal |
Tłuszcz | 12,6g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
3,16g |
Węglowodany | 0,5g |
w tym cukry | 0,4g |
Białko | 15,3g |
Sól | 0,4g |