Filety z makreli w musztardzie 112g

W tego typu recepturach trudność polega na odpowiednim dozowaniu musztardy, żeby jej smak nie zdominował całości.

Doskonałe na zimno, makrele z musztardą mogą być również spożywane na ciepło, po krótkim podgrzaniu w kuchence mikrofalowej.


Kategoria: ryby / makrela.

Nazwa oryginalna: Filets de maquereaux à la moutarde.

Masa netto: 112g.

Marka: La Belle-Iloise (Francja).

Skład: Filety z makreli (59%) [ryba], woda, olej słonecznikowy (9%), musztarda (woda, nasiona gorczycy, ocet spirytusowy, sól) (8%), ocet spirytusowy, algi (dulse, kombu), sól, nasiona gorczycy (0,5%), składniki aromatyczne (0,1%), włókna roślinne (len, cytrusy), przyprawy.

Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia.

Nie zawiera: GMO, barwników, glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, pestek, jaj, drożdży i orzechów.

Zawiera witaminy: B12 (kobalaminę) i D.

Zawiera minerały: Cynk, magnez, potas i selen.

Dieta: Wysoka zawartość białka.

Najlepiej spożyć przed: 2027-02-22. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.

EAN / SKU / CN: 3660088101357 / S135 / 16041511.

Wersje: masa netto 176g

Przepisy: Tymbaliki z makreli z musztardą .

WARTOŚCI
ODŻYWCZE (NA 100g)
Wartość
energetyczna
908kj /
219kcal
Tłuszcz 19g
w tym kwasy
tłuszczowe
nasycone
3g
Węglowodany 0,6g
w tym cukry 0g
Białko 12g
Sól 1,1g

CENA: 20,00
Sprawdzamy zasoby
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług. Kontynuując, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.