Zupa krem z małży 400g


Przetwory
Zupy
La Belle-Iloise

Zupa krem z małży

Velouté to francuska nazwa dla zup kremów.


25,00

Zupa rybna z prowansalskimi smakami 400g 


Przetwory
Zupy


»Poissons de roche« (ryby skalne) to wspólna nazwa dla kilku gatunków ryb, odnosząca się do ich skłonności do ukrywania się wśród skał.


Zupa z homara / bisque 400g 


Przetwory
Zupy


Bisque to zagęszczona zupa ze skorupiaków o gładkiej i kremowej konsystencji.


Zupa z homara / bisque 800g 


Przetwory
Zupy


Bisque to zagęszczona zupa ze skorupiaków o gładkiej i kremowej konsystencji.


Zupa rybna po bretońsku 800g 


Przetwory
Zupy


Zawartość puszki może stanowić wywar do sosów dla ryb, homarów, langust itp.


Zupa z kawałkami ryb / cotriade 400g 


Przetwory
Zupy


Cotriade to gulasz rybny pochodzący z Bretanii. Czym dla Marsylii bouillabaisse, tym dla Bretanii cotriade.


Zupa z tuńczykiem po baskijsku 380g 


Przetwory
Zupy


Biarritz, Guéthary czy Saint-Jean-de-Luz? Ucieczka do Kraju Basków na przerwę poza sezonem z pyszną zupą z tuńczyka, stworzoną specjalnie na cześć tego...


Zupa rybna po bretońsku 400g 


Przetwory
Zupy


Zawartość puszki może stanowić wywar do sosów dla ryb, homarów, langust itp.


Zupa z kawałkami ryb / cotriade 800g 


Przetwory
Zupy


Cotriade to gulasz rybny pochodzący z Bretanii. Czym dla Marsylii bouillabaisse, tym dla Bretanii cotriade.


Zupa rybaka (godaille du pêcheur) 380g 


Przetwory
Zupy


Receptura jednocześnie tradycyjna i subtelna.


Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług. Kontynuując, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.