Zupa krem z małży 400g


Przetwory
Zupy
La Belle-Iloise

Zupa krem z małży

Velouté to francuska nazwa dla zup kremów.


25,00

Zupa z homara / bisque 400g 


Przetwory
Zupy


Bisque to zagęszczona zupa ze skorupiaków o gładkiej i kremowej konsystencji.


Zupa rybna z prowansalskimi smakami 400g 


Przetwory
Zupy


»Poissons de roche« (ryby skalne) to wspólna nazwa dla kilku gatunków ryb, odnosząca się do ich skłonności do ukrywania się wśród skał.


Zupa rybna po bretońsku 400g 


Przetwory
Zupy


Zawartość puszki może stanowić wywar do sosów dla ryb, homarów, langust itp.


Zupa z homara / bisque 800g 


Przetwory
Zupy


Bisque to zagęszczona zupa ze skorupiaków o gładkiej i kremowej konsystencji.


Zupa rybna po bretońsku 800g


Przetwory
Zupy
La Belle-Iloise

Zupa rybna po bretońsku

Zawartość puszki może stanowić wywar do sosów dla ryb, homarów, langust itp.


36,00

Zupa z kawałkami ryb / cotriade 400g 


Przetwory
Zupy


Cotriade to gulasz rybny pochodzący z Bretanii. Czym dla Marsylii bouillabaisse, tym dla Bretanii cotriade.


Zupa z kawałkami ryb / cotriade 800g 


Przetwory
Zupy


Cotriade to gulasz rybny pochodzący z Bretanii. Czym dla Marsylii bouillabaisse, tym dla Bretanii cotriade.


Zupa rybaka (godaille du pêcheur) 380g 


Przetwory
Zupy


Receptura jednocześnie tradycyjna i subtelna.


Zupa z tuńczykiem po baskijsku 380g 


Przetwory
Zupy


Biarritz, Guéthary czy Saint-Jean-de-Luz? Ucieczka do Kraju Basków na przerwę poza sezonem z pyszną zupą z tuńczyka, stworzoną specjalnie na cześć tego...


Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług. Kontynuując, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.