Zupa rybna z prowansalskimi smakami 400g

»Poissons de roche« (ryby skalne) to wspólna nazwa dla kilku gatunków ryb, odnosząca się do ich skłonności do ukrywania się wśród skał.

Termin ten jest stosowany w sposób arbitralny do ryb, które nie są ze sobą spokrewnione.



Bogata tekstura i bogaty smak wsparte nutami kopru włoskiego i ziół prowansalskich.


Kategoria: przetwory / zupy.

Nazwa oryginalna: Soupe de poissons de roche aux saveurs de Provence.

Masa netto: 400g.

Marka: La Belle-Iloise (Francja).

Skład: Woda, ryby (konger, skorpena, kurek) (27,2%), koncentrat pomidorowy, cebula, por, koper włoski, oliwa, seler, skrobia ziemniaczana, sól, czosnek, zioła prowansalskie, oregano (0,4%), anchois, przyprawy.

Po otwarciu: Podgrzać bez zagotowywania.

Info: puszka dla 2-3 osób

Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, glutenu, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, pestek, jaj, drożdży, orzechów i siarczynów.

Dieta: Wysoka zawartość białka. Uzupełnienie i urozmaicenie diety rybnej.

Najlepiej spożyć przed: 2027-05-07. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.

EAN / SKU / CN: 3660088137813 / S773 / 21041000.

Przepisy: Zupa rybna po prowansalsku .

WARTOŚCI
ODŻYWCZE (NA 100g)
Wartość
energetyczna
272kj /
65kcal
Tłuszcz 4,2g
w tym kwasy
tłuszczowe
nasycone
0,79g
Węglowodany 1,4g
w tym cukry 0,8g
Białko 5g
Sól 0,7g

CENA: 20,00
Sprawdzamy zasoby
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług. Kontynuując, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.