Zupa rybna po bretońsku 400g

Zawartość puszki może stanowić wywar do sosów dla ryb, homarów, langust itp.

Zupę można podawać: z bagietkami posmarowanymi zielonym lub czerwonym pesto (posypanymi startym serem gruyère i zrumienionymi w piekarniku przez kilka minut), z ravioli z serem i bazylią, z grzankami zrumienionymi z serem Ementaler, z naleśnikami pszennymi pokrojonymi w cienkie paski i wysuszonymi w piekarniku rozgrzanym do 220 stopni, z prażynkami krewetkowymi, z sosem rouille, czosnkiem i krutonami.


Kategoria: przetwory / zupy.

Masa netto: 400g.

Marka: La Belle-Iloise (Francja).

Skład: Woda, ryby (37%), koncentrat pomidorowy, skrobia ziemniaczana, sól, ekstrakt drożdżowy (jęczmień), naturalne aromaty, przyprawy, zioła.

Po otwarciu: Dodać 250 ml wody. Podgrzać bez zagotowywania.

Info: puszka dla 3 osób

Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, cukru, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, jaj, orzechów i siarczynów.

Dieta: Wysoka zawartość białka, niska zawartość tłuszczu. Uzupełnienie i urozmaicenie diety rybnej.

Najlepiej spożyć przed: 2026-11-13. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.

EAN / SKU / CN: 3660088100176 / S17V/Z / 21041000.

Wersje: masa netto 800g

Przepisy: Zupa rybna z grzankami z pesto , Zapiekanka uczniowska .

WARTOŚCI
ODŻYWCZE (NA 100g)
Wartość
energetyczna
241kj /
57kcal
Tłuszcz 1,9g
w tym kwasy
tłuszczowe
nasycone
0g
Węglowodany 2,1g
w tym cukry 0g
Białko 7,8g
Sól 1,5g

CENA: 19,00
Sprawdzamy zasoby
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.