Małe sardynki («sardinillas») zanurzone w certyfikowanej ekologicznej oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia.
Nie należy mylić filetów z sardynek z sardynkami bez ości. W sardynkach bez ości usuwa się ości ryby bez naruszania mięsa.
W tej recepturze ręcznie ułożone przyprawy i zioła komponują się z sardynkami w perfekcyjną symfonię.
Pikantne sardynki to wyjątkowe połączenie delikatnej oliwy i odważnego smaku piri-piri. Ostra przyprawa nadaje rybom niepowtarzalny charakter. Wysoka zawartość...
Wyrafinowany morski smak sardynek jest podkreślony kwaskowatymi nutami kumkwatu (nazywanego złotą pomarańczą) oraz świeżością zielonego pieprzu.
Spraw, by kubki smakowe podróżowały!
Intensywny smak kurkumy, superprzyprawy o właściwościach antyoksydacyjnych, łączy się z cytrusowymi i kwiatowymi nutami pieprzu Batak, zbieranego dziko...
Sardynki łowione tradycyjną, rzemieślniczą galicyjską metodą xeito.
Bukiet słonecznych aromatów, w którym wyrażony jest cały smak ryb.
«Sardinillas», czyli małe sardynki. Cenione za swój subtelny smak i delikatną, kremową teksturę.