Sardynki z pomidorami w oleju słonecznikowym (3-5) 115g 


Ryby
Sardynki


Sardynki w sosie pomidorowym wyróżniają się miękką i soczystą teksturą. Poddaje się je delikatnemu gotowaniu na parze i ręcznie wkłada do puszki. Następnie...


Sardynki w sosie pitomaïl i w oleju arachidowym (4-6) 115g


Ryby
Sardynki
La Belle-Iloise

Sardynki w sosie pitomaïl i w oleju arachidowym

Pitomaïl to skrót od francuskich nazw: piment, tomate i aïl, czyli: papryka, pomidor, czosnek.


23,00

Sardynki w tapenadzie (4-6) 115g 


Ryby
Sardynki


Tapenada to pasta z oliwek wywodząca się z Prowansji.


Sardynki z zielonym pieprzem i kumkwatem w oleju z pestek winogron 115g 


Ryby
Sardynki


Wyrafinowany morski smak sardynek jest podkreślony kwaskowatymi nutami kumkwatu (nazywanego złotą pomarańczą) oraz świeżością zielonego pieprzu.


Sardynki z Royan w sosie ravigote (4-6) 115g 


Ryby
Sardynki


Sekret tej receptury tkwi w opozycji między świeżością a kwasowością sosu ravigote.


Sardynki bez ości z pomidorami w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia (4-6) 115g 


Ryby
Sardynki


Nie należy mylić filetów z sardynek z sardynkami bez ości. W sardynkach bez ości usuwa się ości ryby bez naruszania mięsa.


Sardynki bez ości w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia (4-6) 115g


Ryby
Sardynki
La Belle-Iloise

Sardynki bez ości w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia

Potrzeba wielu godzin, aby najlepsi kucharze, specjaliści od sardynek, nabyli tę subtelną umiejętność, pozwalającą usunąć ości ryby bez naruszania mięsa.


27,00

Sardynki małe z Matosinhos pikantne w oliwie 90g 


Ryby
Sardynki


Sardynki małe (petingas) z Matosinhos to połączenie delikatnej ryby z wyrazistym, pikantnym akcentem piri-piri. Zanurzone w oliwie, z dodatkiem soli, oferują...


Sardynki z cytryną w oleju arachidowym (4-6) 115g 


Ryby
Sardynki


Ten wspaniały klasyk La Belle-Iloise zawiera konkretną dawkę cytryny.


Sardynki z pieprzem Batak i kurkumą w oleju rzepakowym 115g 


Ryby
Sardynki


Intensywny smak kurkumy, superprzyprawy o właściwościach antyoksydacyjnych, łączy się z cytrusowymi i kwiatowymi nutami pieprzu Batak, zbieranego dziko...


Sardynki małe pikantne w oliwie (10-12) 115g 


Ryby
Sardynki


Sardynki łowi się o różnych porach roku, ale te złowione we wrześniu są najlepszej jakości. Gotuje się na parze i umieszcza w puszkach wraz z dodatkami.


Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług. Kontynuując, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.