Sardynki millésimées w oliwie (3-5) 115g


Ryby
Sardynki
Espinaler Premium

Sardynki millésimées w oliwie

Sardynki millésimées to najlepsze sardynki z połowów danego roku.


18,00

Filety z makreli w curry i w papryce Malagueta 120g 


Ryby
Makrela


Makrela spotyka się z egzotyczną nutą curry oraz pikantnym akcentem papryki Malagueta.


Sardynki małe w oleju słonecznikowym 115g 


Ryby
Sardynki


«Sardinillas», czyli małe sardynki. Cenione za swój subtelny smak i delikatną, kremową teksturę.


Sardynki pieczone z masłem na ciepło (4-6) 115g


Ryby
Sardynki
La Belle-Iloise

Sardynki pieczone z masłem na ciepło

Pokryte masłem i cytryną sardynki przywracają do życia dawną, tradycyjną recepturę.


26,00

Tuńczyk biały w oliwie 111g


Ryby
Tuńczyk biały
Pepus

Tuńczyk biały w oliwie

Idealny do sałatek i dań z makaronu.


19,00

Brzuszek tuńczyka złotego w oliwie 110g 


Ryby
Tuńczyk złoty


Brzuszek (hiszp. ventresca, jap. toro) to niezwykle delikatna w smaku i bardzo ceniona część tuńczyka.


Brzuszek tuńczyka złotego w oliwie 111g 


Ryby
Tuńczyk złoty


Brzuszek (hiszp. ventresca, jap. toro) to niezwykle delikatna w smaku i bardzo ceniona część tuńczyka.


Makrela pokruszona ze smakami z Argoat 160g


Ryby
Makrela
La Belle-Iloise

Makrela pokruszona ze smakami z Argoat

Jedwabiste połączenie serc karczocha i makreli.


27,00

Brzuszek tuńczyka złotego w kawałkach w oleju 111g 


Ryby
Tuńczyk złoty


Brzuszek (hiszp. ventresca, jap. toro) to niezwykle delikatna w smaku i bardzo ceniona część tuńczyka.


Filety z makreli z nutą cytrynowej bergamotki 118g


Ryby
Makrela
La Belle-Iloise

Filety z makreli z nutą cytrynowej bergamotki

Lekki i świeży przepis, składniki mówią same za siebie.


21,00

Tuńczyk biały pokruszony w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia 80g 


Ryby
Tuńczyk biały


Nie należy mylić tuńczyka mielonego z tuńczykiem kawałkowanym.


Tuńczyk biały w oliwie 111g 


Ryby
Tuńczyk biały


Tuńczyk biały, nazywany też tuńczykiem długopłetwym, ma białe mięso, w odróżnieniu od mięsa innych tuńczyków. Dlatego czasami jest nazywany »morskim kurczakiem«.


Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług. Kontynuując, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.