Tuńczyk biały pokruszony à la Luzienne 80g

Jest to danie konfitowane, delikatne i smaczne, przygotowanie z akcentami regionu Sud-Ouest (południowo-zachodniego).

Rozdrobnionego ręcznie tuńczyka łączy się z szynką z Bayonne, finezyjną pieprzem z Espelette i lekko owocową oliwą, które to składniki idealnie przenikają kawałki ryby.


Kategoria: ryby / tuńczyk biały.

Nazwa oryginalna: Émitté de thon à la Luzienne au piment d’Esplette et jambon de Bayonne.

Masa netto: 80g.

Marka: La Belle-Iloise (Francja).

Skład: Tuńczyk biały (45%) [ryba], oliwa extra virgin, woda, koncentrat pomidorowy, cebula, czerwona papryka, ocet z czerwonego wina (siarczyny), szynka z Bayonne (2,2%), składniki aromatyczne, skrobia z manioku , pieprz z Espelette (0,45%), sól.

Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia.

Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, antyzbrylaczy, cukru, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, pestek, jaj, tłuszczów trans, drożdży i orzechów.

Witaminy: źródło ryboflawiny (B2), wysoka zawartość niacyny (B3), wysoka zawartość pirodyksyny (B6), wysoka zawartość kobalaminy (B12) i źródło witaminy D.

Minerały: wysoka zawartość fosforu i wysoka zawartość selenu.

Dieta: Wysoka zawartość białka, niska zawartość cukrów.

Najlepiej spożyć przed: 2028-05-19. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.

Połów: 2426.

EAN / SKU: 3660088101838 / S183.

Wersje: masa netto 160g

Przepisy: Tagliatelle à la Luzienne , Tortilla à la Luzienne , Sałatka z penne à la Luzienne .

WARTOŚCI
ODŻYWCZE (NA 100g)
Wartość
energetyczna
940kj /
226kcal
Tłuszcz 16,3g
w tym kwasy
tłuszczowe
nasycone
2,84g
Węglowodany 2,2g
w tym cukry 1,3g
Białko 17,2g
Sól 0,7g

CENA: 18,00
Sprawdź dostępność...

Opinie

Brak jeszcze opinii o tym produkcie. Opinie można dodawać po zalogowaniu albo bezpośrednio po złożeniu zamówienia.


Regulamin
Polityka prywatności
  zakupy bez zakładania konta  
  dostawa powyżej 300,- gratis  
  bezpieczne płatności
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług.