Sardynki w oleju słonecznikowym 115g
Sardynki w oleju słonecznikowym
CENA: 20,00
Wzbogacona złotym, lekkim i neutralnym olejem słonecznikowym, receptura uwydatnia wszystkie smaki ryby i pozwala je w pełni wyrazić.
Sardynki w marynacie escabeche 115g
Sardynki w marynacie escabeche
CENA: 10,00
Escabeche to delikatny sos wykonany z tradycyjnych składników (olej, ocet i różne przyprawy), które nadają sardynkom wyjątkowy i charakterystyczny smak.
Sardynki z pieprzem Batak i kurkumą w oleju rzepakowym 115g
Sardynki z pieprzem Batak i kurkumą w oleju rzepakowym
CENA: 23,00
Intensywny smak kurkumy, superprzyprawy o właściwościach antyoksydacyjnych, łączy się z cytrusowymi i kwiatowymi nutami pieprzu Batak, zbieranego dziko na wyspie Sumatra.
Sardynki z cytryną w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia 115g
Sardynki
La Belle-Iloise
Sardynki z cytryną w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia
CENA: 23,00
Bukiet słonecznych aromatów, w którym wyrażony jest cały smak ryb.
Sardynki z pomidorami w oleju słonecznikowym 115g
Sardynki z pomidorami w oleju słonecznikowym
CENA: 20,00
Harmonijna receptura, która wyraża cały smak ryb.
Sardynki w oleju arachidowym 69g
Sardynki w oleju arachidowym
CENA: 16,00
Tradycja zobowiązuje… Sardynki w oleju arachidowym są ciągle dla wielu ulubioną recepturą!
Sardynki pokruszone po kartagińsku 80g
Sardynki pokruszone po kartagińsku
CENA: 15,00
Przepis o orientalnych smakach typowych dla tajinu, łączącym pomidory, cebulę, cytrynę kandyzowaną, harissę i rodzynki tureckie.
Sardynki z kaszą gryczaną na ciepło 115g
Sardynki z kaszą gryczaną na ciepło
CENA: 26,00
Wielka chwila zamknięta w małej puszce!
Sardynki małe w oliwie 115g
Sardynki małe w oliwie
CENA: 16,00
Sardynki poddaje się delikatnemu gotowaniu na parze i ręcznie umieszcza w puszcze. Tam nasączają się delikatnym smakiem i aromatem oliwy.
Sardynki z cytryną w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia 69g
Sardynki z cytryną w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia
CENA: 18,00
Bukiet słonecznych aromatów, w którym wyrażony jest cały smak ryb.
Sardynki pokruszone z bakłażanem, czosnkiem i bazylią 80g
Sardynki pokruszone z bakłażanem, czosnkiem i bazylią
OSTATNIA SZTUKA
CENA: 14,00
-10% = 12,60
Przepis o smakach typowych dla Grecji, łączący bakłażany, przysmażoną cebulę, czerwoną paprykę, czosnek, bazylię i suszone pomidory.
Sardynki z pomidorami w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia 115g
Sardynki z pomidorami w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia
CENA: 22,00
Sos o aromacie, który idealnie dopełnia smak ryb.
Sardynki w sosie pitomaïl i w oleju arachidowym 115g
Sardynki w sosie pitomaïl i w oleju arachidowym
CENA: 23,00
Pitomaïl to skrót od francuskich nazw: piment, tomate i aïl, czyli: papryka, pomidor, czosnek.
Sardynki pikantne w oleju słonecznikowym 115g
Sardynki
Espinaler
Sardynki pikantne w oleju słonecznikowym
CENA: 10,00
Sardynki łowi się o różnych porach roku, ale te złowione we wrześniu są najlepszej jakości. Gotuje się na parze i umieszcza w puszkach wraz z dodatkami.
Sardynki z zielonym pieprzem i kumkwatem w oleju z pestek winogron 115g
Sardynki
La Belle-Iloise
Sardynki z zielonym pieprzem i kumkwatem w oleju z pestek winogron
CENA: 24,00
Wyrafinowany morski smak sardynek jest podkreślony kwaskowatymi nutami kumkwatu (nazywanego złotą pomarańczą) oraz świeżością zielonego pieprzu.
Sardynki w oleju słonecznikowym 115g
Sardynki
Pepus
Sardynki w oleju słonecznikowym
CENA: 9,00
Sardynki łowione jesienią, wtedy są najlepsze.
Sardynki małe w oliwie 115g
Sardynki
Espinaler
Sardynki małe w oliwie
CENA: 14,00
Sardynki poddaje się delikatnemu gotowaniu na parze i ręcznie umieszcza w puszcze. Tam nasączają się delikatnym smakiem i aromatem oliwy.
Sardynki po nantejsku na ciepło 115g
Sardynki po nantejsku na ciepło
OSTATNIA SZTUKA
CENA: 25,00
-10% = 22,50
Receptura jest hołdem dla rejonu Nantes.
Sardynki bez ości z cytryną w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia 115g
Sardynki bez ości z cytryną w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia
CENA: 28,00
Nie należy mylić filetów z sardynek z sardynkami bez ości. W sardynkach bez ości usuwa się ości ryby bez naruszania mięsa. Unika się filetowania, a w konsekwencji osuszania mięsa podczas gotowania.
Sardynki z pomidorami w oleju słonecznikowym 115g
Sardynki
Espinaler
Sardynki z pomidorami w oleju słonecznikowym
CENA: 10,00
Sardynki w sosie pomidorowym wyróżniają się miękką i soczystą teksturą. Poddaje się je delikatnemu gotowaniu na parze i ręcznie wkłada do puszki. Następnie dodaje się sos pomidorowy przygotowywany z naturalnych składników.
Sardynki z przyprawami na ciepło 115g
Sardynki z przyprawami na ciepło
CENA: 25,00
Do stołu zapraszają: Orient i jego przyprawy.
Sardynki w tapenadzie 115g
Sardynki w tapenadzie
CENA: 24,00
Tapenada to pasta z oliwek wywodząca się z Prowansji.
Sardynki pieczone z masłem na ciepło 115g
Sardynki pieczone z masłem na ciepło
CENA: 26,00
Pokryte masłem i cytryną sardynki przywracają do życia dawną, tradycyjną recepturę.
Sardynki pokruszone po prowansalsku 80g
Sardynki
La Belle-Iloise
Sardynki pokruszone po prowansalsku
CENA: 14,00
Przepis pełen prowansalskiej delikatności łączący koper włoski, przysmażoną cebulę, prowansalskie zioła i suszone pomidory.

Regulamin
Polityka prywatności
  zakupy bez zakładania konta  
  dostawa powyżej 300,- gratis  
  bezpieczne płatności
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług.