Wielu producentów nie wyszczególnia gatunku tuńczyka. Najczęściej, szczególnie w przypadku producentów portugalskich, w puszce jest wtedy tuńczyk pasiasty [bonito] (Katsuwonus pelamis, ang. skipjack).
Kwintesencja prostoty i naturalnego smaku. Dodatek wody oraz soli subtelnie podkreśla walory ryby, nie przyćmiewając jej naturalnej delikatności. To idealny...
Tuńczyk w kawałkach w oleju roślinnym, zwany po portugalsku »bocados«, to kawałki tuńczyka najwyższej jakości zanurzone w oleju roślinnym i delikatnie...
Wyjątkowy tuńczyk zanurzony w aromatycznym sosie pomidorowym i delikatnym oleju słonecznikowym. To idealna propozycja dla osób ceniących sobie najwyższą...
Idealny wybór dla tych, którzy cenią prostotę i wysoką jakość. Składa się tylko tuńczyka, oleju słonecznikowego oraz odrobiny soli, co podkreśla naturalny...
Sangacho to najciemniejsza część mięsa tuńczyka. Pochodzi z pasma biegnącego wzdłuż kręgosłupa. Ma miękką teksturę i intensywny smak.
Filety z tuńczyka w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia to kwintesencja kulinarnego luksusu i smakowej doskonałości.
Tuńczyk łowiony w czystych oceanicznych wodach wokół Azorów. Zanurzony w oleju roślinnym bogatym w witaminę E.
Filety z tuńczyka w pikantnym sosie to połączenie wyselekcjonowanego tuńczyka z soczystymi pomidorami i ostrą papryką.
Tylko tuńczyk, woda i odrobina soli. To esencja prostoty i jakości. Idealny wybór dla osób ceniących zdrową kuchnię.
Filety z tuńczyka w pomidorach łączą w sobie delikatność wyselekcjonowanego tuńczyka z soczystością dojrzałych pomidorów.
Caldeirada to rodzaj tradycyjnego portugalskiego gulaszu rybnego.
Tuńczyk w dużych kawałkach w oliwie to połączenie prostoty i wyjątkowego smaku. Najwyższej jakości tuńczyk delikatnie zanurzony w aromatycznej oliwie,...