Surimi – nazwa pochodzi z języka japońskiego i oznacza mieloną rybę.
Przegrzebki odznaczają się wyjątkowo delikatnym, lekko słodkawym smakiem. Ich mięso jest zwarte i jednolite, w konsystencji jedwabiste.
Kalmary nadziewane są własnymi mackami podczas delikatnego i rzemieślniczego procesu: pojedynczo czyści się je ręcznie i dodaje oliwę.
Omułki są umieszczane w unikalnej marynacie z całkowicie naturalnych składników.
Kalmary nadziewane są własnymi mackami podczas delikatnego i rzemieślniczego procesu: pojedynczo czyści się je ręcznie i dodaje oliwę.
Omułki są umieszczane w unikalnej marynacie z całkowicie naturalnych składników.
Przegrzebki odznaczają się wyjątkowo delikatnym, lekko słodkawym smakiem. Ich mięso jest zwarte i jednolite, w konsystencji jedwabiste.
Okładniczki są marynowane w czystej wodzie, w optymalnym momencie, aby zachować wszystkie ich właściwości. Jest to produkt bardzo ceniony za swoją jakość...
Łowione w Morzu Śródziemnym. Stamtąd właśnie pochodzą najsmaczniejsze ośmiornice.