Sercówki w sosie własnym (65-85) 111g 


Owoce morza
Sercówki


Sercówki zawdzięczają swoją uroczą nazwę kształtowi muszli. Jednak największą popularność zyskały ze względu na smak.


Kalmary małe nadziewane surimi w oleju 115g


Owoce morza
Kalmary
Pepus

Kalmary małe nadziewane surimi w oleju

Surimi – nazwa pochodzi z języka japońskiego i oznacza mieloną rybę.


21,00

Omułki śródziemnomorskie w marynacie (8-10) 111g


Owoce morza
Omułki
Espinaler

Omułki śródziemnomorskie w marynacie

Omułki są umieszczane w unikalnej marynacie z całkowicie naturalnych składników.


27,00

Sercówki małe w sosie własnym (55-65) 111g 


Owoce morza
Sercówki


Sercówki zawdzięczają swoją uroczą nazwę kształtowi muszli. Jednak największą popularność zyskały ze względu na smak.


Kalmary po portugalsku 115g


Owoce morza
Kalmary
Miss Can

Kalmary po portugalsku

Tradycyjny przepis, dusza portugalskiej kuchni oddana w jednej puszcze.


41,00

Sercówki w sosie własnym (45-55) 111g 


Owoce morza
Sercówki


Sercówki zawdzięczają swoją uroczą nazwę kształtowi muszli. Jednak największą popularność zyskały ze względu na smak.


Kałamarnica w sosie amerykańskim 115g


Owoce morza
Kalmary
Pepus

Kałamarnica w sosie amerykańskim

W puszce są kawałki kałamarnicy w sosie warzywnym, którego podstawą są pomidory.


10,00

Okładniczki w sosie własnym 115g


Owoce morza
Okładniczki
Pepus

Okładniczki w sosie własnym

Okładniczki mają charakterystyczną podłużną muszlę, dlatego często nazywane są brzytwami. Mają delikatny, subtelny i słodkawy smak morza.


25,00

Omułki śródziemnomorskie w sosie brava 111g 


Owoce morza
Omułki


Salsa brava to hiszpański sos, który jest tradycyjnie podawany z popularnymi tapas »patatas bravas«. Jest pikantny, ma bazę pomidorową, do której dodaje...


Kalmary nadziewane 120g 


Owoce morza
Kalmary


Doskonałe kalmary z aromatycznym farszem z ryżu, cebuli i pomidorów, delikatnie przyprawione i zanurzone w wysokiej jakości oleju słonecznikowym. Gotowe...


Kałamarnica w atramencie 115g


Owoce morza
Kalmary
Pepus

Kałamarnica w atramencie

Kałamarnica we własnym atramencie. Atrament (sepia) jest czarny i dość gęsty, jest słono-słodki, ma bogaty, lekko rybny smak.


10,00

Małże dywanowe / vongole małe w sosie własnym 111g 


Owoce morza
Małże Wenus


Najsmaczniejsi przedstawiciele rodziny małży Wenus (vongoli).


Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług. Kontynuując, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.