Inne nazwy: tuńczyk żółtopłetwy / albakora. Nazwa łacińska: Thunnus albacares. Mięso ma jędrne i mięsite, o zwartej strukturze, a smak łagodny i świeży.

Tuńczyk złoty w oleju roślinnym 111g 


Ryby
Tuńczyk złoty


Doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju sałatek, idealnie sprawdzi się też na kanapkach czy w daniach z makaronu.


Brzuszek tuńczyka złotego w oliwie 111g


Ryby
Tuńczyk złoty
Espinaler

Brzuszek tuńczyka złotego w oliwie

Brzuszek (hiszp. ventresca, jap. toro) to niezwykle delikatna w smaku i bardzo ceniona część tuńczyka.


24,00

Brzuszek tuńczyka złotego w kawałkach w oleju 115g


Ryby
Tuńczyk złoty
Espinaler

Brzuszek tuńczyka złotego w kawałkach w oleju

Brzuszek (hiszp. ventresca, jap. toro) to niezwykle delikatna w smaku i bardzo ceniona część tuńczyka.


14,00

Brzuszek tuńczyka złotego w oliwie 110g 


Ryby
Tuńczyk złoty


Brzuszek (hiszp. ventresca, jap. toro) to niezwykle delikatna w smaku i bardzo ceniona część tuńczyka.


Tuńczyk złoty w oleju roślinnym 111g 


Ryby
Tuńczyk złoty


Doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju sałatek, idealnie sprawdzi się też na kanapkach czy w daniach z makaronu.


Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług. Kontynuując, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.