Krem z łososia z estragonem 60g

Uwodząca kremowa konsystencja i piękny pomarańczowy kolor.

Receptura stanowi równowagę smaków między łososiem z jednej strony a nutami estragonowymi z drugiej. Dodatek oliwy ekstra z pierwszego tłoczenia, oleju z pestek winogron i pieczonej cebuli sprawia, że smaki są bardzo subtelne i delikatne, podkreślające prawdziwy smak łososia. Do degustacji na tostach, jako aperitif.


Kategoria: przetwory / pasty.

Nazwa oryginalna: Crème de saumon rose du Pacifique à l’estragon.

Masa netto: 60g.

Marka: La Belle-Iloise (Francja).

Skład: Filety z łososia (48%) [ryba], woda, olej rzepakowy, oliwa, sok z cytryny, koncentrat pomidorowy, zioła (w tym estragon) (0,3%), skrobia z tapioki, wędzona smażona cebula, sól, błonnik z cykorii, wędzony olej z pestek winogron, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, algi (dulse, kombu).

Po otwarciu: Rozsmarować na pieczywie.

Info: do kanapek / do tostów

Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, glutenu, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, jaj, drożdży, orzechów i siarczynów.

Dieta: Wysoka zawartość białka.

Najlepiej spożyć przed: 2027-03-07. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.

EAN / SKU / CN: 3660088162198 / S859 / 16041319.

Wersje: masa netto 130g

WARTOŚCI
ODŻYWCZE (NA 100g)
Wartość
energetyczna
967kj /
233kcal
Tłuszcz 19g
w tym kwasy
tłuszczowe
nasycone
2,4g
Węglowodany 2,9g
w tym cukry 0,8g
Białko 12g
Sól 1,2g

CENA: 16,00
Sprawdzamy zasoby
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.