Krem z łososia z estragonem 60g

Uwodząca kremowa konsystencja i piękny pomarańczowy kolor.

Receptura stanowi równowagę smaków między łososiem z jednej strony a nutami estragonowymi z drugiej. Dodatek oliwy ekstra z pierwszego tłoczenia, oleju z pestek winogron i pieczonej cebuli sprawia, że smaki są bardzo subtelne i delikatne, podkreślające prawdziwy smak łososia. Do degustacji na tostach, jako aperitif.


Kategoria: przetwory / pasty.

Nazwa oryginalna: Crème de saumon rose du Pacifique à l’estragon.

Masa netto: 60g.

Marka: La Belle-Iloise (Francja).

Skład: Filety z łososia różowego pacyficznego (48%) [ryba], woda, olej rzepakowy, sok z cytryny, skrobia z tapioki, wędzona smażona cebula, algi (dulse, kombu), sól, czosnek, zioła (w tym estragon) (0,3%), błonnik z cykorii, ekstrakt drożdżowy.

Po otwarciu: Rozsmarować na pieczywie.

Info: do kanapek / do tostów

Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, antyzbrylaczy, cukru, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, pestek, jaj, tłuszczów trans, orzechów i siarczynów.

Dieta: Źródło białka, niska zawartość tłuszczów nasyconych, niska zawartość cukrów.

Najlepiej spożyć przed: 2028-05-30. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.

EAN / SKU: 3660088162198 / S859.

Wersje: masa netto 130g

WARTOŚCI
ODŻYWCZE (NA 100g)
Wartość
energetyczna
956kj /
231kcal
Tłuszcz 16g
w tym kwasy
tłuszczowe
nasycone
1,4g
Węglowodany 2,8g
w tym cukry 1g
Białko 10g
Sól 1,1g

CENA: 16,00
Sprawdź dostępność...

Opinie

Brak jeszcze opinii o tym produkcie. Opinie można dodawać po zalogowaniu albo bezpośrednio po złożeniu zamówienia.


Regulamin
Polityka prywatności
  zakupy bez zakładania konta  
  dostawa powyżej 300,- gratis  
  bezpieczne płatności
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług.