Filety z tuńczyka z papryką chili w oliwie 120g

Tuńczyk wielkooki, znany z pełnego, głębokiego smaku, połączony z ostrą nutą papryki chili, tworzy ekscytujące kontrasty na palecie smaków.

Delikatność oliwy sprawia, że całość jest jednocześnie łagodna i intensywna, a szczypta soli podkreśla naturalne walory składników. To kulinarny akord, gdzie tradycja spotyka się z odwagą.


Kategoria: ryby / tuńczyk wielkooki.

Nazwa oryginalna: Filetes de atum em azeite picante.

Masa netto: 120g (po odsączeniu: 78g).

Marka: Miss Can (Portugalia).

Skład: Tuńczyk wielkooki (65%), oliwa rafinowana (34%), papryka chili, sól.

Certyfikaty: MSC .

Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia.

Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, pestek, jaj, drożdży, orzechów i siarczynów.

Zawiera witaminy: B3 (niacynę), B6 (pirodyksynę), B12 (kobalaminę), D i E.

Zawiera minerały: Fosfor, magnez, mangan, miedź, potas, selen, wapń i żelazo.

Dieta: Wysoka zawartość białka, źródło kwasów tłuszczowych omega-3, wysoka zawartość tłuszczów wielonienasyconych.

Najlepiej spożyć przed: 2026-12-31. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.

EAN / CN: 5600725312102 / 16041426.

WARTOŚCI
ODŻYWCZE (NA 100g)
Wartość
energetyczna
896kj /
214kcal
Tłuszcz 13g
w tym kwasy
tłuszczowe
nasycone
0.9g
w tym kwasy
tłuszczowe
wielonienasycone
7,1g
Węglowodany 0g
w tym cukry 0g
Białko 13g
Sól 0,7g
Omega-3 0,3g

CENA: 31,00
Sprawdzamy zasoby
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.