Głębokie smaki tuńczyka wielkookiego łączą się z pikantnymi akcentami papryki chili, tworząc wyjątkową harmonię ostrych i łagodnych nut.
Oliwa otula mięso, dodając głębi i gładkości, podczas gdy marchewka i ogórek wprowadzają świeżość do kompozycji. To połączenie, które wibruje energetycznym rytmem portugalskiej kuchni.
Kategoria: ryby / tuńczyk wielkooki.
Nazwa oryginalna: Filetes de atum em aziete picante com pickles.
Masa netto: 120g (po odsączeniu: 78g).
Marka: Miss Can (Portugalia).
Skład: Tuńczyk wielkooki (65%), oliwa rafinowana (33%), marchewka i ogórek (0,6%), papryka chili (0,3%), sól.
Certyfikaty: MSC .
Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia.
Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, pestek, jaj, drożdży, orzechów i siarczynów.
Zawiera witaminy: B3 (niacynę), B6 (pirodyksynę), B12 (kobalaminę), D i E.
Zawiera minerały: Fosfor, magnez, mangan, miedź, potas, selen, wapń i żelazo.
Dieta: Wysoka zawartość białka, źródło kwasów tłuszczowych omega-3, wysoka zawartość tłuszczów wielonienasyconych.
Najlepiej spożyć przed: 2027-11-30. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.
EAN / CN: 5600725312164 / 16041426.
WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100g) |
|
---|---|
Wartość energetyczna |
896kj / 214kcal |
Tłuszcz | 13g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,9g |
w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone |
7,1g |
Węglowodany | 0g |
w tym cukry | 0g |
Białko | 23g |
Sól | 0,7g |
Omega-3 | 0,3g |