Filety z makreli z 5 pieprzami i cytryną w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia 176g

Subtelna i aromatyczna receptura!

Filety z makreli przygotowywane zgodnie z tradycyjnymi metodami stosowanymi w La Belle-Iloise, pokryte delikatnie pachnącą oliwą i doprawione nutą cytryny. To wszystko, czego potrzebują użyte tu rodzaje pieprzu. Wspaniała uczta!


Kategoria: ryby / makrela.

Nazwa oryginalna: Filets de maquereaux huile d’olive citron et 5 baises.

Masa netto: 176g.

Marka: La Belle-Iloise (Francja).

Skład: Filety z makreli (69%) [ryba], oliwa extra virgin (22%), sok z cytryny (2%), cytryna (1,3%) woda, mieszanka 5 rodzajów pieprzu ziarnistego (czarny, zielony, różowy, biały, pieprz jamajski – ziele angielskie) (0,5%), sól, zagęszczacz: guma ksantanowa, zioła.

Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia.

Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, antyzbrylaczy, cukru, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, pestek, jaj, tłuszczów trans, drożdży, orzechów i siarczynów.

Witaminy: źródło tiaminy (B1), wysoka zawartość ryboflawiny (B2), wysoka zawartość niacyny (B3), wysoka zawartość pirodyksyny (B6), wysoka zawartość kobalaminy (B12), wysoka zawartość witaminy D, źródło witaminy E i źródło choliny.

Minerały: źródło jodu, źródło magnezu i wysoka zawartość selenu.

Dieta: Źródło białka, nie zawiera cukrów.

Najlepiej spożyć przed: 2028-02-12. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.

EAN / SKU: 3660088145078 / S834.

Wersje: masa netto 118g

WARTOŚCI
ODŻYWCZE (NA 100g)
Wartość
energetyczna
1465kj /
355kcal
Tłuszcz 33,1g
w tym kwasy
tłuszczowe
nasycone
5,9g
Węglowodany 0,7g
w tym cukry 0,3g
Białko 13,2g
Sól 0,7g

CENA: 32,00
Sprawdź dostępność...

Opinie

Brak jeszcze opinii o tym produkcie. Opinie można dodawać po zalogowaniu albo bezpośrednio po złożeniu zamówienia.


Regulamin
Polityka prywatności
  zakupy bez zakładania konta  
  dostawa powyżej 300,- gratis  
  bezpieczne płatności
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług.