Kanapka z sardynką

Danie serwowane w restauracji »Komeet« w Tallinie.

Czarny chleb posmarować masłem. Odcedzić sardynki w oliwie (oliwę zachować) i położyć na chlebie. Następnie jajko ugotowane w koszulce. Doprawić solą i pieprzem. Posypać posiekanym koprem i szczypiorkiem. Przyozdobić płatkami parmezanu. Polać oliwą z oliwek (z puszki z sardynkami). Podawać na rukoli.


  kanapki
  sardynki
  świat
  konserwa.pl

Sardynki Saint-Georges w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia 69g


Sardynki Saint-Georges w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia

Sardynki bez ości w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia 115g


Sardynki bez ości w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia

Sardynki w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia bio 120g


Sardynki w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia bio
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.