Bruschetta z sardynką

Bruschetta [bruskétta] to rodzaj przekąski (wł. antipasto) pochodzącej z Włoch.

W miseczce umieścić sardynki z puszki (120g) i ocet balsamiczny (1 łyżka), rozdrobnić wielcem i wymieszać. Położyć na górze lekko stostowanej kromki z pełnoziarnistego chleba (1 sztuka). Posypać płatkami sera cheddar (1 łyżka).

Kanapkę umieścić na grillu rozgrzanym do średniej temperatury. Obok położyć przepołowione pomidorki cherry (3-4 sztuki). Grillować przez 2-3 minuty.

Położyć pomidory na kanapce. Pokroić na paski szerokości kilku centymetrów.


  kanapki
  sardynki
  włochy
  1
  »Easy Breakfast & Brunch«

Sardynki Saint-Georges w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia 69g
Sardynki Saint-Georges w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia
CENA: 17,00
Sardynki Saint-Georges w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia 115g
Sardynki Saint-Georges w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia
CENA: 22,00
Sardynki małe millésimées w oliwie 115g
Sardynki małe millésimées w oliwie
CENA: 0,00
Sardynki małe w oliwie 115g
Sardynki małe w oliwie
CENA: 23,00
Sardynki małe w oliwie 115g
Sardynki małe w oliwie
CENA: 14,00
Sardynki małe w oliwie 115g
Sardynki małe w oliwie
CENA: 36,00
Sardynki małe w oliwie 115g
Sardynki małe w oliwie
CENA: 16,00
Sardynki małe w oliwie 115g
Sardynki małe w oliwie
CENA: 16,00
Sardynki millésimées w oliwie 115g
Sardynki millésimées w oliwie
CENA: 18,00

Regulamin
Polityka prywatności
  zakupy bez zakładania konta  
  dostawa powyżej 300,- gratis  
  bezpieczne płatności
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług.