Bisque z homara i kraba ze skórką pomarańczową

Bisque to francuskie określenia zup kremów ze skorupiaków, szczególnie z homara.

Lekko podgrzać bisque (400g) w rondlu. Dodać skórkę pomarańczową (z 1 pomarańczy), obraną, nie otartą. Podgrzewać jeszcze na wolnym ogniu maksymalnie 2 minuty. Dodać mięso kraba (50g) i podawać.


  zupy
  homar
  świat
  2
  5+5 minut
  La Belle-Iloise

Zupa z homara / bisque 400g
Zupa z homara / bisque
CENA: 30,00
Zupa z homara / bisque 800g
Zupa z homara / bisque
CENA: 53,00

Regulamin
Polityka prywatności
  zakupy bez zakładania konta  
  dostawa powyżej 300,- gratis  
  bezpieczne płatności
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług.