Sardynki małe w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia bio (16-20) 115g

Małe sardynki («sardinillas») zanurzone w certyfikowanej ekologicznej oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia.

Charakteryzują się lśniącą skórą oraz jędrnym i soczystym mięsem.


Kategoria: ryby / sardynki.

Nazwa oryginalna: Sardinas «sardinillas» de aceite de oliva ecologico.

Masa netto: 115g (po odsączeniu: 81g).

Ile w puszce: 16-20 sztuk.

Marka: Espinaler (Hiszpania).

Skład: Sardynki (Sardina pilchardus) [ryba],oliwa (30%), sól.

Połowy: FAO 27.

Certyfikaty: ES-ECO-019-CT.

Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia.

Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, antyzbrylaczy, glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, jaj, drożdży i orzechów.

Dieta: Wysoka zawartość białka.

Najlepiej spożyć przed: 2028-12-31. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.

EAN / SKU / CN: 8427230014478 / 3020811 / 16041311.

WARTOŚCI
ODŻYWCZE (NA 100g)
Wartość
energetyczna
982kj /
235kcal
Tłuszcz 18,2g
w tym kwasy
tłuszczowe
nasycone
3,8g
Węglowodany 1,2g
w tym cukry 0g
Białko 20,4g
Sól 1,2g

CENA: 16,00
Sprawdzamy zasoby
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.