Pasta harmonijnie łączy intensywny aromat skorpeny z delikatnością morszczuka. Dodatkowo smak został zrównoważony dodatkiem pomidorów i wina. Kremowa konsystencja, osiągnięta dzięki zastosowaniu masła i białek mleka, zapewnia łatwość smarowania.
Kategoria: przetwory / pasty.
Nazwa oryginalna: Paté de cabracho.
Masa netto: 100g.
Marka: Espinaler (Hiszpania).
Skład: Skorpena (40%) [ryba], morszczuk [ryba], oliwa, koncentrat pomidorowy,proszek jajeczny, cebula, białka mleka, wino [siarczyny], sól, ocet, przyprawy.
Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia.
Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, antyzbrylaczy, cukru, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, pestek, jaj, tłuszczów trans, drożdży i orzechów.
Dieta: Wysoka zawartość białka, niska zawartość tłuszczów nasyconych, niska zawartość cukrów.
Najlepiej spożyć przed: 2029-12-31. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.
EAN / SKU: 8427230014997 / 302298.
| WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100g) |
|
|---|---|
| Wartość energetyczna |
717kj / 172kcal |
| Tłuszcz | 9,6g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,5g |
| Węglowodany | 7,3g |
| w tym cukry | 0,9g |
| Białko | 14g |
| Sól | 1,6g |
Brak jeszcze opinii o tym produkcie. Opinie można dodawać po zalogowaniu albo bezpośrednio po złożeniu zamówienia.