Pasta harmonijnie łączy intensywny aromat skorpeny z delikatnością morszczuka. Dodatkowo smak został zrównoważony dodatkiem pomidorów i wina. Kremowa konsystencja, osiągnięta dzięki zastosowaniu masła i białek mleka, zapewnia łatwość smarowania.
Kategoria: przetwory / pasty.
Nazwa oryginalna: Paté de cabracho.
Masa netto: 100g.
Marka: Espinaler (Hiszpania).
Skład: Skorpena (40%) [ryba], morszczuk [ryba], oliwa, koncentrat pomidorowy,proszek jajeczny, cebula, białka mleka, wino [siarczyny], sól, ocet, przyprawy.
Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia
Nie zawiera: GMO.
Dieta: Wysoka zawartość białka.
Najlepiej spożyć przed: 2028-12-31. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.
EAN / SKU / CN: 8427230014997 / 302298 / 16042010.
WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100g) |
|
---|---|
Wartość energetyczna |
717kj / 172kcal |
Tłuszcz | 9,6g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,5g |
Węglowodany | 7,3g |
w tym cukry | 0,9g |
Białko | 14g |
Sól | 1,6g |