Pasta harmonijnie łączy intensywny aromat skorpeny z delikatnością morszczuka. Dodatkowo smak został zrównoważony dodatkiem pomidorów i wina. Kremowa konsystencja, osiągnięta dzięki zastosowaniu masła i białek mleka, zapewnia łatwość smarowania.
Kategoria: przetwory / pasty.
Nazwa oryginalna: Paté de cabracho.
Masa netto: 100g.
Marka: Espinaler (Hiszpania).
Skład: Skorpena (40%), morszczuk, masło, pomidory, białka mleka, suszone jajko, wino, pieprz, sól.
Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia
Nie zawiera: GMO.
Dieta: Wysoka zawartość białka.
Najlepiej spożyć przed: 2028-12-31. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.
EAN / SKU / CN: 8427230014997 / 302298 / 16042010.
WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100g) |
|
---|---|
Wartość energetyczna |
645kj / 155kcal |
Tłuszcz | 11g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
5,4g |
Węglowodany | 3g |
w tym cukry | 1,6g |
Białko | 11g |
Sól | 1,5g |