Makrela z piri-piri w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia bio 120g

Piri-piri to odmiana papryki chili. Używane są nazwy piri-piri, pili-pili, peri-peri lub peli-peli.

Różnice w pisowni wywodzą się z różnic językowych (nazwa piri-piri pochodzi z języka portugalskiego). Po angielsku nazywana jest bird’s eye chili.


Kategoria: ryby / makrela.

Masa netto: 120g (po odsączeniu: 84g).

Marka: Santiago (Portugalia).

Skład: Makrela, oliwa extra virgin, papryka chili, sól.

Certyfikaty: Codimaco PT-BIO-08 .

Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia.

Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, pestek, jaj, drożdży, orzechów i siarczynów.

Zawiera witaminy: B12 (kobalaminę) i D.

Zawiera minerały: Cynk, magnez, potas i selen.

Dieta: Wysoka zawartość białka.

Najlepiej spożyć przed: 2027-05-31. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.

EAN / CN: 6342462000315 / 16041511.

WARTOŚCI
ODŻYWCZE (NA 100g)
Wartość
energetyczna
906kj /
217kcal
Tłuszcz 13g
w tym kwasy
tłuszczowe
nasycone
1,7g
Węglowodany 0g
w tym cukry 0g
Białko 25g
Sól 1,5g

CENA: 19,00
Sprawdzamy zasoby
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług. Kontynuując, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.