Filety z tuńczyka z piri-piri i pomidorami w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia bio 120g

Piri-piri to odmiana papryki chili. Używane są nazwy piri-piri, pili-pili, peri-peri lub peli-peli.

Różnice w pisowni wywodzą się z różnic językowych (nazwa piri-piri pochodzi z języka portugalskiego). Po angielsku nazywana jest bird’s eye chili.


Kategoria: ryby / tuńczyk.

Masa netto: 120g (po odsączeniu: 84g).

Marka: Santiago (Portugalia).

Skład: Tuńczyk (Katsuwonus pelamis), oliwa extra virgin, pomidory, papryka chili, sól.

Certyfikaty: Dolphin Safe , Codimaco PT-BIO-08 .

Po otwarciu: Produkt gotowy do spożycia.

Nie zawiera: GMO, konserwantów, barwników, glutenu, laktozy, oleju palmowego, soi, pszenicy, nabiału, pestek, jaj, drożdży, orzechów i siarczynów.

Zawiera witaminy: B3 (niacynę), B6 (pirodyksynę), B12 (kobalaminę), D i E.

Zawiera minerały: Fosfor, magnez, mangan, miedź, potas, selen, wapń i żelazo.

Dieta: Wysoka zawartość białka.

Najlepiej spożyć przed: 2027-12-31. Po tym dniu zawartość nadal nadaje się do spożycia, jedynie walory smakowe mogą być nieco zmienione.

EAN / CN: 6342462010048 / 16041426.

WARTOŚCI
ODŻYWCZE (NA 100g)
Wartość
energetyczna
849kj /
214kcal
Tłuszcz 16g
w tym kwasy
tłuszczowe
nasycone
2g
Węglowodany 1g
w tym cukry 0,3g
Białko 24g
Sól 1,2g

CENA: 18,00
Sprawdzamy zasoby
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług. Kontynuując, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.