Zapiekanka morska

Dodając tuńczyka w sosie własnym przed pieczeniem, otrzymamy kompletny posiłek, który można podać z zieloną sałatą.

Rozgrzać piekarnik do 150°C.

Obrać ziemniaki (500g) i pokroić w cienkie plasterki. W dużej misce wymieszać zupę z kawałkami ryb / cotriade (400g) i tłustą śmietanę (100g). Dodać starty ser gruyère (40g) i pokrojoną w cienkie plasterki cebulę (1 szt.). Doprawić solą i pieprzem, wymieszać.

Przełożyć mieszankę do naczynia do zapiekania, posypać startym serem gruyère (40g). Piec przez półtorej do dwóch godzin.


  dania główne
  inne
  świat
  2-3
  20+120 minut
  La Belle-Iloise

Zupa z kawałkami ryb / cotriade 400g
Zupa z kawałkami ryb / cotriade
CENA: 22,00
Zupa z kawałkami ryb / cotriade 800g
Zupa z kawałkami ryb / cotriade
CENA: 44,00

Regulamin
Polityka prywatności
  zakupy bez zakładania konta  
  dostawa powyżej 300,- gratis  
  bezpieczne płatności
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług.