Zapiekanka morska

Dodając tuńczyka w sosie własnym przed pieczeniem, otrzymamy kompletny posiłek, który można podać z zieloną sałatą.

Rozgrzać piekarnik do 150°C.

Obrać ziemniaki (500g) i pokroić w cienkie plasterki. W dużej misce wymieszać zupę z kawałkami ryb / cotriade (400g) i tłustą śmietanę (100g). Dodać starty ser gruyère (40g) i pokrojoną w cienkie plasterki cebulę (1 szt.). Doprawić solą i pieprzem, wymieszać.

Przełożyć mieszankę do naczynia do zapiekania, posypać startym serem gruyère (40g). Piec przez półtorej do dwóch godzin.


  dania główne
  inne
  świat
  2-3
    20+120 minut
  La Belle-Iloise

Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług. Kontynuując, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.