Sardynki na sposób Hoedic

Można wymienić chleb żytni na chleb gryczany.

W misce wymieszać solone masło (50g), namoczone suszone wodorosty (10g), sok z cytryny (1 łyżka / 4,5g) i świeżo zmielony pieprz (dwa obroty młynka).

Kromki chleba żytniego (8 sztuk) pokroić w paski o wymiarach o szerokości 3cm. Posmarować masłem z wodorostami. Odcedzić sardynki Saint Georges (115g) i ułożyć na chlebie. Można przekłuć dekoracyjnymi szpikulcami dla większej stabilności.


  kanapki
  sardynki
  świat
  8
  15 minut
  La Belle-Iloise

Sardynki Saint-Georges w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia 69g
Sardynki Saint-Georges w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia
CENA: 17,00
Sardynki Saint-Georges w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia 115g
Sardynki Saint-Georges w oliwie ekstra z pierwszego tłoczenia
CENA: 22,00

Regulamin
Polityka prywatności
  zakupy bez zakładania konta  
  dostawa powyżej 300,- gratis  
  bezpieczne płatności
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług.