Krążki z teryny z tuńczyka

Doskonały pomysł na podrasowanie kubków smakowych.

Ugotować ziemniaki w mundurkach (4 sztuki) w osolonej wodzie. Pokroić w plasterki centymetrowej grubości. Ostudzić.

Wymieszać terynę z tuńczyka z oliwkam (60g) z tłustą śmietaną (1 łyżka). Posmarować plasterki ziemniaków teryną i posypać tartym serem gruyère (50g).

Wstawić do ciepłego piekarnika na 10 do 15 minut.


  przystawki
  tuńczyk
  świat
  2
  15 minut
  La Belle-Iloise

Teryna z tuńczyka białego z oliwkami 60g
Teryna z tuńczyka białego z oliwkami
CENA: 16,00

Regulamin
Polityka prywatności
  zakupy bez zakładania konta  
  dostawa powyżej 300,- gratis  
  bezpieczne płatności
Używamy plików cookie w celu zapewnienia najlepszej jakości usług.